Afsluiting Rijksstraatweg

In opdracht van de provincie Gelderland leggen wij de rondweg N345 Voost aan. Deze toekomstige rondweg wordt met twee rotondes aangesloten op de huidige N345 (Rijksstraatweg). In week 35 voorzien we de rotondes van asfalt en belijning.

De noordelijke rotonde ligt tussen Rijkstraatweg nr. 44 (Machinehandel Bruntink) en nr. 54 (Autobedrijf Vos). De zuidelijke rotonde ligt ter hoogte van Rijksstraatweg nr. 190 (Café Radstaake).

 

Bereikbaarheid

Noordelijke rotonde

De huidige Rijksstraatweg wordt voor een deel verwijderd en verlegd om deze aan te kunnen sluiten op de nieuwe rotonde. De werkzaamheden op de noordelijke rotonde vinden plaats tussen maandag 27 augustus 22.00 uur en dinsdag 28 augustus 06.00 uur en dinsdag 28 augustus 22.00 uur en woensdag  29 augustus 6.00 uur.

Tijdens deze werkzaamheden is het noodzakelijk  de Rijksstraatweg in zijn geheel af te sluiten vanaf het bruggetje tot en met Autobedrijf Vos.

 

Zuidelijke rotonde

De werkzaamheden op de zuidelijke rotonde vinden plaats tussen dinsdag 28 augustus 22.00 uur en woensdag 29 augustus 6.00 uur. In deze periode sluiten we  de Rijksstraatweg af op het deel na de spoorwegovergang tot aan de Binnenweg.

 

Het verkeer wordt omgeleid via de Appenseweg (noordelijke rotonde) en de Emperweg (zuidelijke rotonde).

Deze omleidingen staan met borden aangegeven.

Ook zetten we verkeersregelaars in om het verkeer veilig in goede banen te leiden.

De weg blijft open over voor fietsers en voetgangers.

 

Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Om de werkzaamheden vlot en veilig uit te kunnen voeren, vragen wij u de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.