Bouwnieuwsbrief 07

19 september 2018 15:34

In opdracht van de provincie Gelderland leggen wij de rondweg N345 Voorst aan. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van dit project.

Rotondes gereed

De werkzaamheden aan de noordelijke en zuidelijke rotonde zijn afgerond.

In één weekend en twee nachten zijn zowel de noordelijke als de zuidelijke rotonde aangelegd.

 

Fietstunnel Klarenbeekseweg

In de vakantieperiode is er door onze medewerkers doorgewerkt om de fietstunnel gestalte te geven. Het dek van de hoofdrijbaan ligt er al en in de komende periode kan ook het dek van de parallelweg gestort worden. Daarna brengen we het asfalt aan en is de fietstunnel klaar.

 

Viaduct Enkweg

De contouren van het viaduct aan de Enkweg zijn nu duidelijk zichtbaar. Het brugdek is gestort en de afgelopen weken hebben we de aansluiting met de bestaande Enkweg aangelegd.

 

Parallelweg

Het asfalt afkomstig van de bestaande Rijksstraatweg ter hoogte van de noordelijke rotonde gaan we hergebruikent in de fundering van de parallelweg. Het opgebroken asfalt is tijdelijk op de hoofdrijbaan gelegd en daarna door een mobiele puinbreker gebroken. Dit  materiaal is gebruikt als fundering onder het asfalt.

  

Huttenkamp

Afgelopen augustus hebben wij het jaarlijkse Huttenkamp gesponsord. Zo’n 100 kinderen bouwden prachtige hutten op het zonovergoten terrein bij het Dorpshuis.

 

De planning

Voor de komende periode staat vooral asfalteren op de planning. Zowel de parallelweg als de hoofdrijbaan krijgen meerdere lagen asfalt.

Zodra de bermen van de parallelweg zijn afgewerkt kunnen we de kruisende wegen (Kruisweg en Hezeweg) met elkaar verbinden. Naar verwachting is dit week 38.

 

Aanmelden schouwrondes met de gebiedsconciërge

De volgende rondleiding vindt plaats op donderdag 27 september om 15.00 uur.

U kunt zich hiervoor aanmelden tot donderdag 20 september a.s. door een mail te sturen naar de omgevingsmanager Petra Raemaekers,

p.raemaekers@fl-liebregts.nl.

 

Nieuwsbrief

Wilt u deze nieuwsbrief per mail ontvangen dan kunt u zich hiervoor aanmelden via de website www.rondwegvoorst.nl,

Menubalk->Actueel->Aanmelden Bouwnieuwsbrief.

 

N345 Rondweg Voorst

De N345 vervult een belangrijke functie voor het doorgaande verkeer in de regio Zutphen-Apeldoorn-Deventer. De N345 doorsnijdt op dit moment de kern van Voorst. Een rondweg verbetert zowel de doorstroming, de leefbaarheid in Voorst als de regionale bereikbaarheid.

 

Meer informatie

U kunt de omgevingsmanager het beste bereiken op dinsdag en donderdag op telefoonnummer

06-39703052 of door een mail te sturen naar p.raemaekers@fl-liebregts.nl. Iedere donderdag is er een inloopspreekuur tussen 11.00 en 12.00 uur in de bouwkeet aan de Rijksstraatweg (tussen Garage Vos en Machinehandel Bruntink).www.rondwegvoorst.nl

 

Contactgegevens provincie Gelderland

Jan van de Wouw

Telefoon: 026-3598491