Bouwnieuwsbrief 02

12 maart 2018 14:57

In opdracht van de provincie Gelderland leggen wij de rondweg N345 Voorst aan. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van dit project.

Viaduct Enkweg

Zoals u misschien al heeft gezien zijn de voorbereidende werkzaamheden voor het viaduct aan de Enkweg in volle gang. We hebben een tijdelijke weg om het viaduct heen gelegd, een zogeheten bypass. Deze bypass hebben we aangelegd zodat weggebruikers veilig om de werkzaamheden heen kunnen. Om deze nieuwe verkeerssituatie goed zichtbaar te maken hebben we verkeersborden geplaatst.

 

Om het viaduct op de Enkweg aan te kunnen leggen zijn we donderdag 8 maart gestart met het aanbrengen van boorpalen voor de fundering. Het transport van de boorstelling kan enige hinder opleveren. Wij proberen dit tot een minimum te beperken.

Het benodigde materiaal wordt aangevoerd vanaf de bouwinrit aan de Rijksstraatweg 46 over de nieuwe rondweg.

 

Nestkasten

Het woonhuis aan de Rijksstraatweg 46 hebben we onlangs gesloopt. Onder de dakpannen hebben we enkele vogelnestjes aangetroffen. Om ervoor te zorgen dat de vogels toch een broedplaats hebben zijn er in de directe omgeving nestkasten opgehangen. Voor elke nestplaats die is aangetast of verwijderd, worden minimaal twee nieuwe nestplaatsen teruggeplaatst.

 

Aanmelden schouwrondes met de gebiedsconciërge

Vanaf april 2018 organiseren wij maandelijks schouwrondes (rondleiding op de bouw) met de omgeving.

Iedere rondleiding heeft een thema. De eerste rondleiding vindt plaats op donderdag 19 april om 15.00 uur met als thema “OMGEVING”.

U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar de omgevingsmanager Petra Raemaekers, p.raemaekers@fl-liebregts.nl.

 

Nieuwsbrief

Wilt u deze nieuwsbrief per mail ontvangen dan kunt u zich hiervoor aanmelden via de website www.rondwegvoorst.nl,

Menubalk->Actueel->Aanmelden Bouwnieuwsbrief.

 

N345 Rondweg Voorst

De N345 vervult een belangrijke functie voor het doorgaande verkeer in de regio Zutphen-Apeldoorn-Deventer. De N345 doorsnijdt op dit moment de kern van Voorst. Een rondweg verbetert zowel de doorstroming, de leefbaarheid in Voorst als de regionale bereikbaarheid.

 

Meer informatie:

U kunt de omgevingsmanager het beste bereiken op dinsdag en donderdag op telefoonnummer

06-39703052 of door een mail te sturen naar p.raemaekers@fl-liebregts.nl. Iedere donderdag is er een inloopspreekuur tussen 11.00 en 12.00 uur in de bouwkeet aan de Rijksstraatweg (tussen Garage Vos en Machinehandel Bruntink).www.rondwegvoorst.nl

 

Contactgegevens provincie Gelderland:

Jan van de Wouw

Telefoon: 026-3598491

www.gelderland.nl/N345voorst