Bouwnieuwsbrief 01

14 februari 2018 15:52

In opdracht van de provincie Gelderland leggen wij de rondweg N345 Voorst aan. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van dit project.

Voorbereidende werkzaamheden

Inmiddels zijn we een aantal maanden bezig met diverse voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de rondweg. Er is een pand aan de Rijksstraatweg gesloopt en kabels en leidingen worden verlegd. De voormalige loods aan de Rijksstraatweg is opgeruimd, het ketenpark is ingericht en we hebben een inrit naar het bouwterrein aangelegd.

De komende weken gaan we aan de slag met het grondwerk van de parallelweg en de rotondes. Ook starten we met de aanleg van de  kunstwerken aan de Enkweg en de Klarenbeekseweg. Eind februari wordt de Bolkhofsweg op hoogte gebracht en aangesloten op het nieuwe tracé. Dit zal enige overlast met zich meebrengen. De Enkweg wordt niet afgesloten, de Bolkshofsweg zal overdag afgesloten zijn voor verkeer.

 

Veiligheid boven alles

Om de veiligheid te garanderen voor het verkeer worden er daar waar nodig verkeersregelaars ingezet.

Het verkeer (ook fietsers en voetgangers) wordt begeleid terwijl de kranen en dumpers van ene naar de andere kant van de weg rijden. Ook krijgen de machinisten extra veiligheidsinstructies.

Het werkterrein mag niet betreden worden, dit wordt met bebording aangegeven. Zowel op de hekken als op de kruisende wegen. Om het bouwterrein af te sluiten hebben we ook bouwhekken geplaatst langs de kruisende wegen.

 

Bouwapp

Het project N345 Rondweg Voorst is vanaf vandaag ook te volgen via de BouwApp. Via deze BouwApp houden wij u ook op de hoogte van het project.

Om de app te installeren en het project te volgen neemt u de volgende 5 stappen:

  1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
  2. Ga naar ‘zoek project’
  3. Zoek op ‘Voorst’
  4. Selecteer ‘N345 Rondweg Voorst’
  5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’

Zodra wij een nieuw bericht plaatsen op de projectpagina in de BouwApp ontvangt u een berichtje (notificatie) op uw smartphone of tablet. Zo blijft u op de hoogte van de actuele stand van zaken. Via de app kunt u ook vragen stellen.

 

Nieuwsbrief

Wilt u deze nieuwsbrief per mail ontvangen dan kunt u zich hiervoor aanmelden via de website www.rondwegvoorst.nl.

 

N345 Rondweg Voorst

De N345 vervult een belangrijke functie voor het doorgaande verkeer in de regio Zutphen-Apeldoorn-Deventer. De N345 doorsnijdt op dit moment de kern van Voorst. Een rondweg verbetert zowel de doorstroming, de leefbaarheid in Voorst als de regionale bereikbaarheid.

 

Meer informatie:

U kunt de omgevingsmanager het beste bereiken op dinsdag en donderdag op telefoonnummer 06-39703052 of door een mail te sturen naar p.raemaekers@fl-liebregts.nl. Elke donderdag is er een inloopspreekuur tussen 11.00 en 12.00 uur in de bouwkeet aan de Rijksstraatweg (tussen Garage Vos en Machinehandel Bruntink).www.rondwegvoorst.nl

 

Contactgegevens provincie Gelderland:

Jan van de Wouw

Telefoon: 026-3598491

www.gelderland.nl/N345voorst